Mittarilukeman ilmoittaminen ja omat tiedot

Toivomme, että mekaanisen vesimittarin lukema ilmoitetaan Kulutus-Web palvelun kautta, jolloin saamme siirrettyä tiedot suoraan palvelusta laskutusohjelmaamme. Mikäli ilmoitat mekaanisen vesimittarilukeman Kulutus-Webin kautta, mittarilukukorttia ei tarvitse postittaa. Mittarilukemasta ilmoitetaan vain kokonaiset kuutiot, katso tarvittaessa lukuohje tästä.
Mittarilukeman voi ilmoittaa myös sähköpostitse vesilaitos(at)keuruu.fi tai puhelimitse 0207 738 730. Sähköpostin kautta ilmoitetuissa lukemissa pitää olla mukana yhteystiedot, kulutuspaikan numero, vesimittarin numero sekä kulutuspaikan osoite.

Etäluettavat vesimittarit luetaan vesilaitoksen toimesta aina ennen laskutusta. Vesilaitoksella ei ole jatkuvaa yhteyttä vesimittareihin eli toimistolla oleva laskuttaja ei näe, mikä lukema vesimittarissa on juuri nyt.

Kulutus-Webissä voi selata vedenkulutushistoriaa kuutioina ja euroina, antaa palautetta, ilmoittaa puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen sekä lähettää kysymyksiä. Vedenkulutuksesta saa myös ennusteen kuutioina ja euroina ja se on todellakin vain ennuste eli siihen pitää suhtautua varauksella.

Kulutus-Webin käyttöohje

Siirry Kulutus-Web palveluun, linkki: Kulutus-Web.

 

Päivitetty 30.1.2019