Ohjeet

Täytä hakemus

Hakemuksen perusteella teemme vesi- ja/tai viemäriliittymäsopimuksen. Kiinteistön saa liittää verkostoon/verkostoihin, kun sopimus on allekirjoitettu. Sopimuksen voi allekirjoittaa toimistollamme tai voimme lähettää sen allekirjoitettavaksi.

Liittämiskohta

Liittämiskohdan tiedot saa toimistolta ottamalla yhteyttä joko vesilaitos(at)keuruu.fi tai puh. 0207 738 730. On hyvä ottaa yhteyttä varhaisessa vaiheessa, vaikka jo ennen hakemuksen täyttämistä. Näin voit olla varma, että kiinteistö/tontti on mahdollista liittää verkostoon/verkostoihin.

Hulevesiasioissa ota yhteyttä Keuruun kaupungin kunnallistekniikkaan vaikkapa sähköpostilla keuruu(at)keuruu.fi. Muista maininta sähköpostissa kunnallistekniikka, jotta postisi käännetään oikealle henkilölle.

Toimita piirustukset vesi- ja viemärisuunnitelmista

Piirustuksia toimitetaan meille kaksi sarjaa.
Piirustuksissa ei saa olla muovista reijitysseläkettä.
Taiteltu A4 kokoon.

Asemapiirustus 1:500 (tai 1:200)
Rakennuksen sisäpuoliset suunnitelmat 1:50
Muut täydentävät piirustukset
Todistus omistusoikeudesta

Sopimus

Kiinteistön saa liittää verkostoon, kun sopimus on allekirjoitettu ja se on Keuruun Veden hallussa. Sopimuksia tehdään kaksi kappaletta, joista toinen jää asiakkaalle.

Liittämistyö

Tilaa liittämistyö joko vesilaitos(at)keuruu.fi tai puh. 0207 738 730. Välitämme tiedon huollolle, jotka ottavat yhteyttä ja sopivat ajankohdasta. Joissain tilanteissa liittämistyön voi tehdä urakoitsija vesihuoltolaitoksen luvalla. Urakoitsijan tulee olla liittämisestä yhteydessä vesihuoltolaitokseen. Liittämistyötä ei tehdä jos sopimusta ei ole palautettu allekirjoitettuna toimistolle.

Maatöistä rakennuspaikalla vastaa liittyjä.

Liittämistyön toimitusaika on viisi työpäivää.  Miksi näin pitkä toimitusaika? Meillä tehdään monenlaisia töitä ja työtehtävät pitää aikatauluttaa.

Lopullisesti liittymä on valmis, kun vesimittari asennetaan esteettömälle paikalle lämpimään ja lattiakaivolla varustettuun mittaritilaan. Lisätietoja mittaritilalle asetetuista vaatimuksista löytyy linkistä http://keuruuvesi.fi/?page_id=406.

Vesiliittymän tekemisestä peritään talojohdon rakentamiskorvausta kun vesimittari on asennettu paikalleen, hinnasto 2 §, linkki http://keuruuvesi.fi/?page_id=89.

Etäluettavan vesimittarin asentaa Keuruun Vesi.

Tilaa lopputarkastus

Huolehdi rakennustyön edetessä, että tarkastukset suoritetaan ja merkitään työmaan valvontakirjaan. Keuruun Veden suorittamasta lopputarkastuksesta ota yhteyttä joko vesilaitos(at)keuruu.fi tai puh. 0207 738 730.

Osoitteenmuutos

Ilmoita meille muuttaessasi uuteen kotiin. Emme saa osoitteenmuutoksia väestörekisterin kautta.

 

Päivitetty 28.1.2019